Yaz Kombinlerinizin Kurtarıcısı: Elbiseler

24-07-2020 13:41
Yaz Kombinlerinizin Kurtarıcısı: Elbiseler

 

Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Pırıltılı güneş, mis gibi kokan çiçekler, uçuş uçuş kombinler... Yaz mevsiminin en güzel detaylarından. Arkadaşlarımız veya ailemiz ile yaz aylarının tadını doyasıya çıkaracağımız günlerde enerjinizi yansıtacak elbiseler ile kombin yapmanın tam zamanı.

Peki, Elbise Kombini Nasıl Yapılır? Hangi tarz elbiseler, hangi parçalarla bir arada kullanılır? Yaz sıcaklarında sizleri hem konforlu hem de şık hissettirecek elbiseler neler? Elbise ile kombin yaparken göz önünde bulundurmanız gereken detaylara gelin hep birlikte bakalım…

Büyük Desenleri Denemekten Kaçınmayın

Yaz mevsiminin favori parçası olan gün içerisinde eşsiz bir sokak stili oluşturacak elbiseler ile dilediğiniz her ortamda fark yaratabilirsiniz. Bu noktada, desenli elbiseler ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, kendinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. Geometrik ve etnik desenlerden oluşan elbiseler ile kombin yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ufak detay söz konusu. Bu noktada, eğer elbiseniz canlı renklerden ve büyük desenlerden oluşuyorsa, ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlarınızın sade olmasına özen göstermelisiniz. Zira renkli aksesuarlar, desenli olan elbisenizin öne çıkmasını engellemekle birlikte, karmaşık bir görünümün oluşmasına neden olacaktır.

Desenli Elbiseler ile kombin yaparken, beyaz spor ayakkabılar, son dönemlerde trend olan şeffaf terlikler veya hasır sandaletler tercih edebilir, ayakkabılarınıza uyum sağlayacak bir çanta ile kombinize eşsiz bir dokunuş yapabilirsiniz.

Çiçekli Elbiseler ile Yazın Enerjisini Hissedin

Elbiselerde çiçekli desenlerin yeniden popüler olması ile birçok farklı modelde çiçek desenine rastlamak mümkün. Yaz mevsiminin renklerini ve enerjisini yansıtacağınız midi boy Çiçekli Elbiseler ile kıpır kıpır kombinler yapabilirsiniz. Söz konusu elbiseleri, mini topuklu sandaletler veya terlikler ile bir arada kullanabilir, şık ve göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, elinize alacağınız küçük bir çanta kombinizi desteklemek açısından önemli.

Sade Elbiseleri Yaz Ruhuna Uyarlayın

Yaz mevsiminde tek renkten oluşan elbiseler ile kusursuz bir stil oluşturmak mümkün. Yalın elbiselerinize detay katmak, yazın ruhuna uyarlamak için aksesuar seçimi yaparken özenli olmak gerekiyor. Çanta, ayakkabı ve diğer aksesuarların elbisenizin aksine canlı renk ve desenleri barındırması, kombininizi hareketlendirecektir.

Yaz mevsimine en çok yakışan Elbise Modellerine, Pelek Butik online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tarzınıza uyum sağlayacak elbiselere dolaplarınızda yer açın!

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.